Netwerk- en Systeembeheerder

in Mechelen

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel. Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 126.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Om onze krachtige ploeg van 152 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker (m/v)

https://www.vnz.be/

op zoek naar een mensgerichte ploegspeler met gezonde realisatiedrang

Je hebt een breed interesseveld waardoor je met een open blik en analytische geest naar de problemen kan kijken, en buiten de vakgebieden kan denken en wil bijleren. Je beschikt minstens over een bachelor diploma informatica en/of relevante beroepservaring, een rijbewijs en een analytische geest. Bovendien ben je  voldoende communicatief naar de collega’s eindgebruikers toe. Kennis van SQL, AS400 is een pluspunt.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je maakt deel uit van onze afdeling informatica, bestaande uit 5 informatici.

Je bent verantwoordelijk voor het goede beheer en patching van onze servers (virtueel en hardware matig), onze firewalls, switches, backups en VOIP telefooncentrale. Je hebt ook contacten met de eindgebruiker en zorgt mede voor een goede opvolging van de tickets binnen ons ticketsysteem. Je krijgt verschillende projecten onder je hoede, die je mettertijd zelfstandig kan afhandelen en stelt de nodige documentatie op. Je analyseert behoeften van het ziekenfonds en de eindgebruiker en voert de strategieën uit inzake centralisatie, standaardisatie en beveiliging.

Wat bieden wij jou aan?

Een leuke en afwisselende job met grote mate van verantwoordelijkheid binnen een gedreven en dynamische ploeg. Het contract is voor onbepaalde duur en extralegale voordelen, waaronder een sterke groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, worden binnen het loonpakket voorzien.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier